La dominancia explicada. Desmontando mitos y leyendas para un buen adiestramiento.

La dominancia explicada. Desmontando mitos y leyendas para un buen adiestramiento.

Ingrid Ramón – Amazon

Ja han passat més de 50 anys des que el David Meck estrenés el nom “Dominància”. Des de llavors hi han hagut molts llibres, articles i conferències per desmuntar el desafortunat significat que la societat va atorgar a aquest concepte. I encara és ara que cada cop temps sentim algú que afirma que el seu gos és dominant.

Llegir aquest llibre pot significar una de les maneres per que les families interessades en el benestar del seu gos entenguin el veritable significat de la paraula “dominància” i com la societat ha estat i continua estant equivocada en el tracte cap als seus gossos per haver mal interpretat el concepte. Esmenta diferents situacions, totes elles molt freqüents, on la família erròniament justifica la dominància del seu gos, i treu l’aigua clara sobre la veritable raó de la conducta de l’animal. I, a més, també aporta informació sobre les repercussions d’un ensinistrament basat en la dominància.

“Resulta increíble la facilidad con la que se etiqueta un comportamiento como dominante. Sin más, el perro entra en una categoría de la que le será difícil salir.” Ingrid Ramón