Coneix-me

Soc la Montse Lloret, i visc en una petita localitat del Maresme. La meva història pot ser que s’assembli a la teva, ja que he viscut amb animals des de petita. Tot i així, va ser en edat adulta quan vaig comprendre que la convivència es basa en un vincle de confiança.

Com tu, vaig adoptar diversos gats i gossos, i tots ells amb el seu passat i els seus conflictes; ajudar-los no va ser fàcil, també em vaig sentir desorientada i la informació que hi havia en aquells moment no em satisfeia o era contradictòria o no era accessible.

Així que vaig decidir formar-me per poder ajudar-los. Diversos cursos sobre educació canina, etologia i ensinistrament amb DAINA (SPAM Societat Protectora d’Animals de Mataró) i Nicolás Planterose, i seminaris especialitzats amb formadors com Clarissa Von Reinhartd, Turid Rugaas, Adam Miklosi, Virginia Gallego, Fernando Silva o Santi Vidal, formació i col·laboració en ensinistrament de gossos d’assistència per a persones sordes a Askal, formació especialitzada en el perfeccionament de tècniques d’ensinistrament a Hearing Dogs (Princess Risborough – Regne Unit), col·laboració voluntària en diversos organismes proteccionistes com la SPAM de Mataró o el CAAD d’Argentona, etc. Tota aquesta formació em va portar a estudiar el Màster en Etologia Clínica Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona, i a formar-me en ATV (Auxiliar Tècnic Veterinari), després de ser reconeguda i acreditada com a ensinistradora professional de gossos d’assistència per la Generalitat de Catalunya.

Anys de preparació i intensa formació que em van portar a decidir invertir tot el meu temps a ajudar a altres animals i propietaris, a persones com tu que han passat pels mateixos problemes que un cop vaig passar jo, formant-los i assessorant-los per gaudir d’una bona convivència.

Des de llavors, la meva feina s’ha focalitzat en dos pilars: Ajuda personalitzada al propietari d’un animal  amb conductes preocupants que afecten a la convivència o al que, sense tenir cap mena de problema, vol procurar una bona educació; i Formació. La formació divulgativa es porta a terme en col·laboració amb diversos centres veterinaris, programes de ràdio i altres empreses relacionades amb el sector realitzant activitats amb temàtiques relacionades amb el benestar i la convivència amb el gos o el gat, sent ja tradició diverses xerrades com “Cadells, Manual d’instruccions” o “Petards, com superar Sant Joan”; La formació especialitzada es realitza en col·laboració amb diversos organismes en cursos d’especialització canina o detecció de substàncies estupefaents per a cossos de seguretat.

Així mateix, mai s’ha deixat de col·laborar activament amb diverses organitzacions proteccionistes per tal d’ajudar a aquells gossos i gats que no han tingut la sort de trobar una família, realitzant modificacions de conducta als que la necessiten, ajudant als nous adoptants o realitzant formacions per a voluntaris, cases d’acollida i adoptants.

Es un plaer dedicar la meva vida a fer allò que més m’agrada: Ajudar a  famílies amb gossos i gats a poder gaudir d’una sana convivència.