¿Qué le pasa a mi gato? Dos veterinarios te dan la respuesta

¿Qué le pasa a mi gato? Dos veterinarios te dan la respuesta

Santiago G. Caraballo & Carlos Rodríguez – Editorial: Ateles

A través de les converses entre la Noelia, una dona de 40 anys, y els veterinaris, el Santiago y el Carlos, donen resposta a tantes i tantes preguntes molt freqüents per a qualsevol persona que visqui amb un gat. Des dels seus inicis, durant el moment d’escollir al millor individu per compartir una vida junts, passant pel moment en que el gat et porta algun animalet mort, o quan mostren conductes que ens poden resultar estranyes, tant el Santiago com el Carlos donen explicacions senzilles i clares.

El Santiago G. Caraballo i el Carlos Rodríguez són dos veterinaris amb una amplíssima experiència amb gats i grans comunicadors. Aquest és un llibre que, no només us aclarirà molts dubtes, sinó que us farà passar una bona estona.

“Cuando los estrógenos desaparecen (por la esterilización, como en el caso de Cleo), aumenta el apetito y se reduce el ejercicio, dos factores de riesgo de cara a la obesidad. Pero además el “efecto tapón” se elimina y las grasas entran en tropel a los adipocitos y es una obesidad ya casi imposible de erradicar, la que se conoce como “obesidad estática”.” Santiago G. Caraballo & Carlos Rodríguez