Serveis

Et proporciono un servei a domicili personalitzat, perquè cada animal i el seu entorn és diferent.

En una primera entrevista analitzarem la situació, l’historial i els objectius; durant les sessions de treball et guio del mode més adequat per tal que puguis arribar a les teves expectatives. Entre sessió i sessió podràs comptar amb l’assessorament que necessitis..

Educació:

T’ajudo des del principi, inclús abans de tenir el teu gos o gat a casa, durant la introducció, en canvis de circumstàncies o durant l’arribada d’un nadó. Et formo amb els coneixements necessaris per tal que puguis gaudir d’una bona convivència. Aquestes son algunes de les activitats preventives: Assessorament en la elecció d’un gat o gos, canvis de residència, arribada d’un nou fill, etc. El curs “Bases per una bona convivència” et formarà d’un mode molt eficaç per tal que sempre sàpigues com comunicar-te procurant un benestar per tots i gaudint d’un bon vincle.

Modificació de conducta:

Si el teu gos o gat té alguna conducta preocupant, et guio en la solució, t’explico les raons i et dono les claus per evitar que es torni a produir. Un cop acabat el tractament, sempre estaré a la teva disposició per ajudar-te a superar nous reptes.

Cursos i seminaris :

Si ets responsable d’una empresa o organització relacionada amb el món animal, a més d’oferir als teus clients els serveis ja esmentats, també podem impartir cursos en grup que us ajudin a millorar els seus coneixements i el benestar dels seus animals. La formació també es especialitzada i adequada al nivell de coneixements dels assistents. Aquests són alguns dels cursos que podem fer: “Cadell, manual d’instruccions”, “la socialització en gossos”, “Com superar Sant Joan”, “A jugar!”, “El meu gos s’ha fet vell”, “el meu gos borda”, “La por en gossos”, etc…

 

T’ajudo entre altres en els següents casos:

La teva mascota tiba de la corretja / Té problemes per estar sol a casa / No fa pipí o caca on toca / Roba coses de casa / Borda de manera exagerada / Mossega / Té problemes amb altres animals / Trenca els mobles / Té problemes per viatjar en cotxe / És agressiu amb persones o nens / Por o fòbies / Educació canina / Educació felina / Modificació de conducta / Ensinistrament / Etología per a Gossos i Gats / Problemes de conducta, etc..