Truman

Guanyadora de diversos premis, entre ells el de “Benestar Animal 2015”. Truman és el gos testimoni de la última trobada entre dos amics que han arribat a la madurés, passaran uns quants dies junts durant els quals ens faran riure i ens faran plorar, i mentre, un d’ells prepararà un viatge només d’anada. Truman és un homenatge a l’amistat, al vincle i al respecte entre una persona i el seu gos, una promesa que ha de ser complida fins al final.

Continua llegint «Truman»

Perros & Gatos, bajo la lupa de los científicos.

Perros & Gatos, bajo la lupa de los científicos.

Antonio Fischetti – Sébastien Mourrain · Editorial: Nórdica

Un fantàstic llibre il·lustrat amb un contingut científic molt interessant sobre diversos aspectes dels gossos i els gats, el seu llenguatge, els sentits, el vincle amb l’ésser humà, la domesticació, etc., amb un llenguatge molt planer i lleuger. Un llibre per gaudir plana a plana, molt recomanable tant per adults com per nens, a partir de 9 anys, que tinguin curiositat sobre els gossos i gats que visquin amb ells.

“Mai sabrem tot el que passa pel cap d’un gos, i si arribem a saber-ho, potser descobrim que són ells els que ens consideren massa ximples per no comprendre’ls.”

Antonio Fischetti

Tinc un cadell “rebel” a casa!!!

“Hola Montse Lloret. Tenim a casa un bichon maltès d’uns 7 mesos d’edat. Encara continua fent les seves necessitats a casa, lògicament ha mossegat algunes coses des que va arribar a casa i el passeig amb ell és difícil perquè no deixa de tibar la corretja. Tot i això el que a nosaltres ens preocupa més són els seus lladrucs, de fet he rebut alguna queixa dels veïns que diuen que no deixa de bordar quan està sol a casa. Què es podria fer al respecte?”

Continua llegint «Tinc un cadell “rebel” a casa!!!»

Notícies varies d’Internet

LA VANGUARDIA:

Más de 137.000 perros y gatos son abandonados cada año en España

http://www.lavanguardia.com/natural/20170705/423905431262/estudio-abandono-perros-gatos-fundacion-affinity.html

 

EL PERIODICO:

El mapa de las playas caninas que admiten perros este verano en España y Portugal

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/mapa-las-playas-caninas-que-admiten-perros-este-verano-espana-portugal-6143747

 

EL MUNDO:

Lo que mis perros y otros animales me enseñaron sobre psicología humana I

http://www.elmundo.es/blogs/elmundo/yomono/2017/06/10/lo-que-mis-perros-y-otros-animales-me.html

Lo que mis perros y otros animales me enseñaron sobre psicología humana II

http://www.elmundo.es/blogs/elmundo/yomono/2017/06/17/lo-que-mis-perros-y-otros-animales-me.html

Sabies què…

Si el teu gat s’ho passa tant bé amb la herba gatera és gràcies a la nepetalactona? La nepetalactona és un oli aromàtic propi de la herba gatera (Nepeta Cataria) amb lleugers efectes al·lucinògens. Tot i així la herba gatera no és perillosa ni adictiva.